راهنمای جامع سایت جستجوی مقالات ISI
برای تهیه پکیج آموزش مقاله نویسی ISI از صفر تا صد روی لینک کلیک کنید.
آشنایی با سایت جستجوی مقالات ISI
هر محقق یا دانشجو یا پژوهشگری که برای غنی تر شدن بخش survey و منابع مورد استفاده در تحقیق خود، نیازمند معتبرترین ماخذ و منابع می باشد، قطعاً به سایت جستجوی مقالات ISI، نیاز داشته است. پس در این مقاله همراه مهارت مهندسی باشید. قبل از شروع بگم که شما میتونید نمونه مقاله نویسی رو مقاله با کلیک کردن روی این لینک نمونه مقاله نویسی ببینید.
اگه هم به آموزش های تخصصی و کامل تری احتیاج دارید ما توی دوره آموزش مقاله نویسی توضیحات کامل روی توی بیشتر از 6 ساعت فیلم آموزشی توضیح دادیم. اونجا بهتون یاد دادیم که چطور از صفر تا صد یک مقاله بنویسید. علاوه بر همه اون موارد از پشتیبانی دائمی و عضویت توی کانال تخصصی مقاله نویسی VIP بهره مند میشید. بریم سراغ ادامه بحث.
منظور از مقاله ی ISI، مقاله ای است که در پایگاه های علمی مرتبط با انیستیتوی اطلاعات علمی (institute of scientific information) ثبت شده باشد. این پایگاه های علمی، مقالات را در بخش های مختلف مانند علوم کشاورزی، بیولوژی، شیمی، طب، علوم کامپیوتر، محیط زیست، تجارت، مهندسی، علوم ریاضی، میکروبیولوژی، ژنتیک، داروسازی، فیزیک، علوم مرتبط با حیوانات و گیاهان، روانشناسی، علوم اجتماعی و علوم فضایی طبقه بندی نموده اند.
نمونه ای از یک سایت جستجوی مقالات ISI، سایت سیویلیکا؛ مرجع دانش و ناشر تخصصی کنفرانسهای ایران است.
در این سایت بر اساس کلمه کلیدی یا کد doi می توانید مقالات مورد نیاز خود را جستجو و دانلود کنید. لازم به ذکر است doi مخفف عبارت digital object identifier و به معنی شناسه دیجیتال اسناد است. این کد، یک رشته از حروف، کاراکتر ها و اعداد و همانند یک شناسه ی ملی، برای هر عنوان مستند، مقاله یا کتاب صادر می شود. پژوهشگر بدون نگرانی بابت تشابه در عناوین، میتواند بر اساس این کد به جستجو و یافتن مستند مدنظر خود، اقدام نماید. یکی دیگر از مصادیق سایت جستجوی مقالات ISI، پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی می باشد.
در این وب سایت نیز بر اساس فیلترها، ابتدا گروه علمی مانند پزشکی، دامپزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و هنر و معماری انتخاب شده و سپس بر اساس سایر ویژگی ها، مقاله مورد نظر پژوهشگر جستجو و دانلود میگردد.
از کجا بفهمیم یک مقاله isi محسوب میشه یا نه؟
هرگاه مردد بودید یک مقاله ژورنال قبلاً در isi ثبت شده، کافیست موضوع را در وبسایت clarivate analytics کنترل نمایید. انیستیتو ISI هم اکنون در اختیار موسسه ی clarivate analytics می باشد.
وب سایت اسکوپوس، نیز یکی از نمونه های سایت جستجوی مقالات ISI می باشد. در شکل زیر نیز چندین پایگاه برای جستجو و یافتن مقالات ISI اشاره شده است.
بسیاری از دانشجویان، محققین و پژوهشگران، تفاوت بین موسساتی که چاپ و انتشار محتوای علمی را به عهده دارند با مجلات مختلف را نمیدانند. واقعیت آن است که اعتبار ژورنال، به موسسه ی منتشر کننده ی مقاله می باشد. لذا شناخت پایگاه های علمی معتبر جهانی، مطابق آنچه در شکل زیر آمده است، حائز اهمیت می باشد.
دانشجویان و پژوهشگران، برای دانلود مقاله بایستی نحوه تمایز بین مقاله معتبر و غیر معتبر را بدانند. ساده ترین روش، کنترل مقاله با وبسایت clarivate.com می باشد.
موتورهای جستجو؛ سایت جستجوی مقالات ISI
موتورهای جستجوی دیگری به عنوان سایت جستجوی مقالات ISI مانند گوگل اسکولار، سایت مایکروسافت آکادمیک، آنلاین اینترنشنال دایرکتوری، اپن اکسس، ساینس دایرکت، می توانند پژوهشگر و محقق را در یافتن مقاله مورد نظر و دانلود آن یاری دهند.
اخیراً وبسایت ایران پیپر نیز به عنوان یکی از سایت جستجوی مقالات ISI مطرح گردیده است. همچنین وب سایت ISIarticles، به عنوان مرجع مقالات تخصصی با تقسیم بندی مناسب مقاله ها بر اساس رشته های تحصیلی، امکان جستجو و دانلود را فراهم نموده است.
با توجه به اینکه دانلود متن کامل مقالات آی اس آی عموماً بسیار دشوارتر از جستجوی چکیده آن می باشد، به پژوهشگران و محققان توصیه می شود عمده تحقیقات اولیه و تهیه survey و مرور سوابق مورد نیاز پایان نامه یا مقاله خود را، بر اساس چکیده مقالات آی اس آی پایه گذاری نمایند تا با سهولت بیشتر، به خلاصه و فشرده مقاله آی اس آی دست پیدا نموده؛ فقط در صورت لزوم استفاده از سایر بخش های مقاله های مد نظر، مانند مقدمه، روش تحقیق، نتایج و تحلیل، نسبت به دانلود آن مقاله های ISI، که بعضاً با پرداخت هزینه نیز روبرو می باشد، اقدام نمایند.
همچنین ممکن است اقبال محقق و پژوهشگر حاکی از این باشد که با جستجوی کلمه کلیدی یا عنوان کامل مقاله آی اس آی مدنظر، در یکی از پایگاه های انتشار غیر عرف و بدون هزینه امکان دانلود فراهم شود. اما این اقبال و شانس، عمومیت نداشته و شامل تمام مقالات نمایه شده بر روی پایگاه های علمی معتبر نیست.
مقاله کنفرانسی و همایشی چه فرقی با مقاله isi داره؟
در پایان لازم است اشاره کوچکی به مقالات قابل ارسال به کنفرانس ها و همایش های بین المللی معتبر داشته باشیم. محقق و پژوهشگر فراموش ننماید تنها مسیر برای انتشار مقاله خود، ژورنال ها و موسسات و پایگاه های علمی وابسته به ISI نیست؛ بلکه محقق می تواند مقاله ی خود را برای انتشار، به یک کنفرانس ارسال نماید. کنفرانس و ژورنال درباره ی چاپ مقاله، تفاوتهای جزئی دارند؛ مثلاً زمان داوری مقاله در ژورنال، بسیار طولانی تر از کنفرانس است.
همینطور هزینه چاپ مقاله در ژورنال، بیشتر از هزینه ی ارائه مقاله کنفرانس است. معمولاً محدودیتی در تعداد صفحه برای چاپ مقاله در ژورنال وجود ندارد؛ اما کنفرانس ها، تعداد صفحات مقاله را به شدت محدود می نمایند. اینکه همواره اعتبار هر ژورنال بیشتر از اعتبار هر کنفرانسی برای چاپ مقاله است، صحیح نیست. کنفرانس های مهمی، در زمان کوتاه تر و با هزینه کمتر می تواند هدف خوبی برای انتشار مقاله ی پژوهشگر باشد.
دیدگاهتان را بنویسید