یک نمونه مقاله نویسی، یادگیری به روش حل مسئله
برای تهیه پکیج آموزش مقاله نویسی ISI از صفر تا صد روی لینک کلیک کنید.
دانلود نمونه مقالات در انتهای مطلب
محقق و پژوهشگر تازه کار، که اخیرا تحقیق و پژوهش خود را به اتمام رسانده و مقاله نویسی را در دستور کار دارد، به رغم آموزش مقاله نویسی و دریافت طرز صحیح آن، شایسته است از طریق یک مقاله نمونه، با رویکرد یادگیری به روش حل مسئله، با بخشهای مختلف یک مقاله آشنا شود. لذا در ادامه، در خصوص یک مقاله که موضوع و متن آن حائز اهمیت نمی باشد- بخش های مختلف یک نمونه مقاله نویسی ایفاد شده است. پس همراه مهارت مهندسی باشید.
در این مقاله و مقاله آموزش نوشتن مقاله isi سعی کردیم تمامی مواردی که لازم دارید تا یک مقاله بنویسید رو بیاریم. شما میتونید دوره آموزش مقاله نویسی رو هم که بیشتر از 6 ساعت آموزش ویدویی کامل مقاله نویسی هست رو تهیه کنید. این آموزش توسط آقای محمد بیاتی با بیشتر از 7 مقاله isi تهیه شده که میتونید رزومه ایشون رو توی صفحه خرید دوره ببینید. شما اگه اصول مقاله نویسی رو بلد باشید و رعایت کنید به راحتی میتونید مقاله isi چاپ کنید.
برای دیدن نمونه های مقاله isi بیشتر هم میتونید از سایت هایی مثل https://www.sciencedirect.com/ یا https://www.springer.com/gp هم استفاده کنید. البته توی مقاله سایت جستجوی مقالات isi هم سایت های دیگه ای رو معرفی کردیم.
بریم سراغ یک نمونه واقعی از مقاله و معرفی قسمت های مختلف اون.
یک نمونه مقاله نویسی؛ بخش های یک مقاله
در این نمونه مقاله نویسی، اولین بخش مهم، عنوان یا موضوع مقاله است که طی کمتر از ۱۵ کلمه، در ابتدای مقاله خود را نشان میدهد.
در نمونه مقاله نویسی مدنظر، پس از عنوان مقاله، نویسندگان آن به ترتیب مشارکت در تحقیق و پژوهش نام برده شده اند.
چکیده ی مقاله در کمتر از ۲۰۰ الی ۲۵۰ کلمه، متضمن صورت مسئله و راهکار نویسندگان مقاله برای حل مسئله و نتایج و تحلیل به صورت کاملاً فشرده و خلاصه ارائه شده است.
در ادامه کلمات کلیدی، در کمتر از ۱۰ عنوان تدوین شده است.
در این نمونه مقاله isi بخش کوتاهی تحت عنوان توجه و ارائه توضیحات مدنظر نویسندگان تعبیه گردیده است.
در نمونه مقاله isi پیش رو، بخش کوچکی در راستای معرفی بیشتر نویسندگان مقاله، مانند دپارتمان دقیق دانشگاه محل پژوهش، آدرس و حتی ایمیل ایشان تعریف شده است.
مانند هر مقاله دیگر، سپس بخش مهم مقدمه نمایان می شود که در آن، صورت مسئله و انگیزه محققین برای پرداختن به این صورت مسئله، و مروری بر سوابق و پژوهشهای مرتبط گذشته، جمعبندی و تدوین شده است.
در این نمونه از مقاله isi، نویسندگان مقاله، خواننده و مخاطب خود را بیش از حد درگیر جزئیات مسئله و مدل سازی و شبیه سازی و فرمولاسیون صورت مسئله نموده اند و جزئیات را نیز با وی به اشتراک گذاشته اند.
سپس در سرفصل بعد، نحوه طراحی که همان روش تحقیق و رهیافت حل صورت مسئله میباشد، بیان گردیده است.
در نمونه مقاله نویسی پیش رو، پس از روش تحقیق، نتایج شبیه سازی ایفاد گردیده است.
در این نمونه مقاله نویسی، مشابه هر مقاله دیگر، به غیر از ارائه صرف نتایج شبیه سازی، یک تحلیل و جمع بندی و آنالیز از جانب نویسندگان در خصوص نتایج ارائه شده، ایفاد گردیده است.
در این نمونه مقاله نویسی، بخش خاص و کوتاهی در خصوص تقدیر و تشکر، تنظیم شده و در ادامه آن منابع و مآخذ مورد استفاده نویسندگان، برشمرده شده است.
یک نمونه مقاله نویسی؛ بخش های سلیقه ای
این مثال از مقاله نویسی، به گونه ای است که نویسندگان آن ترجیح داده اند در متن نوشتاری و سرفصل های اصلی آن، هیچ گراف، تصویر، جدول و نمودار را نشان نداده و تمامی آنها را در یک ضمیمه یا اپندیکس، به رویت خواننده برسانند.
نمونه مقاله نویسی پیشرو، از جمله مقالات مفصل با حدود 30 صفحه مطلب بوده که در صورتی که محدودیتی بر روی تعداد صفحات مقاله گذاشته شود، برخی قسمت ها مانند جزئیات مدلسازی و فرمولاسیون صورت مسئله، تقدیر و تشکر، و توضیحات اضافی قابل حذف خواهد بود.
فرمت مقالات isi و سایر ژورنال ها
همچنین برخی کنفرانسها و ژورنال ها، تاکید دارند به منظور پیوستگی در محتوا، گراف ها، جداول و تصاویر بلافاصله پس از متن مرتبط جانمایی گردیده و از طریق ضمیمه مجزا منتشر نگردد.
وفق سلیقه ی نویسندگان این نمونه مقاله نویسی پیش رو، زیرفصل هایی برای سرفصل های اصلی مقاله نیز تعریف شده، که با علامت گذاری مانند اعداد یونانی یا مشابه آن، از یکدیگر مجزا شده اند. برخی الگوهای نوشتاری مقاله در ژورنال ها و کنفرانس ها، اجازه ی چنین بخش بندی را به نویسندگان نمیدهند.
همچنین در نمونه مقاله نویسی پیش رو، مقادیر زیادی فرمولاسیون تحت عنوان معادلات ریاضی، جمع بندی شده که با توجه به حجیم بودن آن و نیاز به فضای زیاد برای نوشتار و چاپ، توصیه می شود از نوشتن فرمول های ریاضی مفصل و طولانی اجتناب گردد.
انواع مقاله و تقسیم بندی ساختاری نگارش مقاله
با مرور عناوین مختلف مقالات و خوشه بندی و طبقه بندی آنها، می توان بلوک دیاگرام زیر را برای حوزه های مختلف نمونه های مقاله نویسی در نظر گرفت که به توضیح آن پرداخته می شود.
در این بلوک دیاگرام، مقالات به دو دسته کلی عمومی-اجتماعی و پژوهشی-تخصصی تقسیم می گردند. مقالات پژوهشی-تخصصی، در دو بخش مرور یا survey و پژوهش جدید قابل طبقه بندی می باشند. مقاله های تحقیقاتی جدید، یا بر مبنای تحقیقات آزمایشگاهی بوده و یا میدانی هستند. مقالات survey یا مرور سوابق، می تواند فراتحلیلی یا استدلالی-انتقادی باشند. مقالات استدلالی انتقادی، از دو بخش صرفاً انتقادی یا نظری تشکیل شده اند. از سوی دیگر مقالات عمومی-اجتماعی، به دو بخش استدلالی و انتقادی-اجتماعی قابل تقسیم بندی هستند.
شما میتوانید با استفاده از پکیج آموزش نوشتن مقاله isi تمامی قسمت های مقاله نویسی را بصورت کامل فراگیرید تا از مزایای مقاله isi استفاده کنید.
دانلود نمونه مقاله نویسی رشته های پزشکی یا clinical report
دانلود نمونه مقاله رشته های پزشکی clinical report
بارگیری نمونه مقاله نویسی مروری برای کلیه رشته ها
دانلود نمونه مقاله مروری یا Review article
دانلود نمونه مقاله اصلی (مقاله isi) برای کلیه رشته ها
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
انتخاب مجله برای چاپ مقاله
متن معرفی خود به زبان انگلیسی در مصاحبه دکتری
قیمت طراحی سایت فروشگاهی وردپرس چقدر است؟
انتخاب مجله برای چاپ مقاله
نمونه سوالات مصاحبه دکتری چیست؟
نحوه نوشتن مقدمه مقاله
دوره های آموزشی مرتبط
آموزش مقاله نویسی
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی ممنون از محتوای خیلی عالی و خوبتون، هیچ جا نمونه مقاله علمی به این کاملی ندیدم
سپاس از شما