نکاتی کلیدی جهت تقویت رزومه برای مهاجرت
برای تهیه پکیج آموزش مقاله نویسی ISI از صفر تا صد روی لینک کلیک کنید.
تقویت رزومه برای مهاجرت؛ نکات کلیدی
برخی افراد در فرایند زندگی خود به این نتیجه می رسند از کشور محل تولد خود به کشور دیگری مهاجرت کنند. در این متن، مهاجرت های مرتبط با انگیزه های غیر حرفه ای – غیر شغلی و غیر تحصیلی – مورد توجه نیست. به عبارتی مهاجرت های سیاسی، اجتماعی و یا پناهندگی و مشابه آن، از حوصله ی این متن خارج است.
برای مهاجرت تحصیلی و کاری، قبل از هر چیز لازم است خلاصه ای برای معرفی ابعاد مختلف شخصیت خود تنظیم نمایید تا به بهترین وجه، خود را به داوران و ارزیاب های فرایند، پرزنت کنید. صرف نوشتن این سوابق کاری یا تحصیلی کافی نیست، و فرد متقاضی باید نکات لازم در خصوص تقویت رزومه برای مهاجرت را بداند. یادمان باشد اولین برخورد داوران و تصمیم گیران ارزیاب در تعامل با شخصیت شما، مطالعه ی سوابق در قالب رزومه است که به همین دلیل تقویت رزومه برای مهاجرت ، اهمیت ویژه می یابد. در این آموزش همراه مهارت مهندسی باشید. البته اگر قصد یادگیری روش پیدا کردن استاد برای اپلای را دارید میتوانید مقاله مربوط به آن را بخوانید.
اهمیت مقاله مقاله isi در رزومه
جهت تقویت رزومه برای مهاجرت ، از اشاره به همه ی مهارت ها، توانمندی ها، انتشارات و تالیف ها، افتخارات و جوایز، گواهینامه ها، تاییدیه ها، توصیه نامه ها، سوابق کاری، تجارب کاری، پژوهش ها و تحقیقات پرهیز نکنید.
با این تفاوت که جهت تقویت رزومه برای مهاجرت تحصیلی، تمرکز بیشتر بر روی موضوعات دانشگاهی و آکادمیک و تحقیقاتی و پژوهشی است، و فقط اشاراتی به موضوعات سوابق کاری و حرفه ای یا صنعتی می گردد. یعنی با رویکرد آکادمیک، هیچ سوابق کاری یا حرفه ای معادل درج افتخار انتشار یک مقاله ی ISI در یک پایگاه علمی معتبر مانند Elsevier یا IEEE نیست. در واقع مزایای مقاله isi علاوه بر تقویت رزومه زمینه کاری شما را نیز مشخص می کند. پس در رزومه ی آکادمیک، بیش از حد با درج سوابق کاری، ذهن ارزیاب مخاطب را به حاشیه نبرید. در این خصوص میتوانید از آموزش مقاله نویسی نیز استفاده کنید.
جهت تقویت رزومه برای مهاجرت شغلی، به عکس، تمرکز بایستی بر سوابق شغلی و کاری و حرفه ای و فعالیت های میدانی و محیط صنعتی یا کسب و کاری باشد و اشاره ی بیش از حد به موضوعات دانشگاهی و پژوهشی، شما را از هدف دور می کند. در رزومه ی کاری، هیچ گاه اهمیت اعلام انتشار و تالیف چند کتاب یا مقاله، هم تراز ارائه ی یک گواهی حسن انجام کار یا رضایت نامه نیست.
تقویت رزومه برای مهاجرت؛ بایدها و نبایدها
اما دو نکته ی مشترک وجود دارد که هم در رزومه ی کاری و هم در رزومه ی آکادمیک، سبب تقویت رزومه برای مهاجرت می شود. نخست اعلام و ارائه ی افتخارات و جوایز ویژه است؛ حتی افتخارات فوق العاده ی شغلی، در رزومه ی دانشگاهی نیز خود را نشان می دهد. دیگری عبارت است از استفاده از توصیه نامه های افراد شاخص که هم در حوزه ی میدان کسب و کار و هم در زمینه ی موضوعات آکادمیک افراد شناخته شده و صاحب برند هستند. این افراد هر رزومه ای، اعم از تحصیلی یا شغلی را غنا می بخشند.
برای تقویت رزومه برای مهاجرت ، از قالب های متعدد منتشر شده در اینترنت استفاده کنید. روی این قالب ها و سرفصل های آن، قبلا فکر شده و بهتر از اولین تجربه ی شما در سیلابس بندی رزومه ی خودتان ، برای بار اول می باشد. ساختار را منسجم و به هم پیوسته تنظیم کنید تا ارزیاب یا مدیر مصاحبه کننده، به خواندن رزومه تا انتها رغبت داشته باشد. بخش چکیده ای را با عنوان درباره ی من تنظیم کنید. مدارک تحصیلی خود را اعلام کنید.
قدر صفحه یا صفحات اول را بدانید چون ممکن است ارزیاب زمان کافی برای مطالعه ی همه صفحات را نداشته باشد. لازم نیست همه ی سوابق خود را با اصرار درج کنید؛ بلکه آنها را طبقه بندی و اولویت بندی کنید و اهم موارد را بنویسید. این یک مثال عینی است که یک فرد حرفه ای در کنار سوابق ارزنده ی خود در طراحی وب سایت چندین شرکت صنعتی دارای کسب و کار بزرگ، یکی از اولین تلاش ها و کارآموزی خود در طراحی وب سایت یک مهد کودک را اشاره نموده و سبب تعجب ارزیاب گردیده است.
تاثیر مدرک زبان در اپلای کردن
اگر مدارکی در یادگیری و تسلط بر زبان کشور مد نظر برای مهاجرت دارید، اعلام آن نقش به سزایی در تقویت رزومه برای مهاجرت دارد. دقت داشته باشید ترتیب زمانی معکوس است و ابتدا به آخرین مدارک تحصیلی یا تجارب شغلی اشاره کنید. غلط ویرایشی و نگارشی برای رزومه رخداد بسیار بدی است. در تنظیم رزومه ی خود راستگو و صادق باشید و از غلوّ بیش از حد بپرهیزید؛ چون ارزیاب های حرفه ای مخاطب، آن را متوجه خواهند شد.
دیدگاهتان را بنویسید