نمونه داوری مقاله به انگلیسی و فارسی
نمونه ایمیل حاوی نتیجه مقاله علمی
مثال های آورده شده از مقاله ای با مشخصات زیر می باشد:
Paper number: ADHOC-D-13-37
Paper title: Reverse Back-off Mechanism for Safety Vehicular Ad Hoc Networks
Authors: R. Stanica, E. Chaput, and A.-L. Beylot
در ابتدای ایمیل اعلام نتیجه داوری مقاله معمولا شماره اختصاص داده شده به مقاله، عنوان مقاله و نویسندگان مقاله نمایش داده می شود. بسیار مهم است که در این قسمت اطلاعات خود را بررسی کنید و از صحت آن ها اطمینان حاصل نمایید. در صورت وجود هرگونه مغایرت حتما آن را به ادیتور و یا سردبیر ژورنال اطلاع دهید. مقالات بسیار زیادی وجود داشته اند که عدم توجه به همین نکته ساده باعث عدم بهره مندی پژوهشگر از مقاله منتشر شده می شود.
در ادامه نتیجه مقاله و یا در واقع پذیرفته و یا عدم پذیرفته شدن مقاله به شما اعلام می شود. پذیرش مستقیم مقاله بسیار نادر است. در صورتیکه مقاله شما مستقیما رد یا ریجکت شده باشد معمولا ممکن است دلایلی برای شما آورده شود. ممکن است نیز بدون توضیح دلیل خاصی و صرفا با بیان مسائل کلی مانند عدم متناسب بودن با ژورنال، عدم نوآوری و چنین مواردی رد شود.
در مواردی که شما باید به چاپ شدن مقاله خود امید داشته باشید مقاله شما ریوایز می شود. ریوایز دارای سطوح مختلفی است که برخی از آن ها شامل اصلاحات کم و برخی شامل اصلاحات زیاد می باشند.
نمونه داوری مقاله ریوایز
در صورتیکه مقاله شما ریواز شده باشد معمولا دو یا سه داور و در برخی ژورنال های سختگیر تا 6 داور نقد هایی را بر مقاله شما وارد میکنند. این نقد ها به ترتیب داوران و به تعداد کامنت های متفاوت در ایمیل برای شما ارسال می شود. برای اصلاح مقاله و گرفتن پذیرش نهایی بسیار مهم است که به تک تک سوالات داوران پاسخ مناسب و کامل و دقیق را بدهید.
در اینجا یک نکته بسیار مهم وجود دارد که باید بدانید. هیچ داوری با شما غرض ورزی و دشمنی ندارد. پس بر روی سوالات داوران جبهه نگیرید و از ارائه پاسخ های احساسی شدیدا خوداری کنید تا بتوانید مقاله ای مورد پذیرش داشته باشید.
نمونه داوری مقاله و نظرات داوران
داور شماره 2: این مقاله پتانسیل پذیرش دارد، اما قبل از اینکه بتوانیم آن را پذیرش کنیم و اقدام مثبتی انجام دهیم، باید برخی نکات مهم را روشن و یا اصلاح کنیم. ما در اینجا این نکات را خلاصه می کنیم:
- برای من واقعاً نامشخص است که نویسندگان سناریوی وسیله نقلیه را در نظر می گیرند. این نکته مهمی است قبل از اینکه بتوانیم به طور جدی در مورد روش پیشنهادی استدلال کنیم. ما باید دقیقاً درک کنیم که آیا مکانیسم پیشنهادی قادر به مقابله با موارد زیر است یا خیر:
– وسایل نقلیه مختلف بسته به دستگاههای سختافزاری که نصب میکنند، ممکن است محدوده انتقال و حساسیت گیرنده متفاوتی داشته باشند.
همانطور که مشاهده کردید داور این مقاله سوالاتی بنیادین در خصوص روش اتخاذ شده توسط پژوهشگر مطرح کرده است. این فقط یک سوال از سوالات داوران است. ولی جالب است بدانید که اکثر داوران سوالاتی بنیادین در خصوص آزمایش شما مطرح میکنند.
بعنوان مثال آن ها در خصوص روش انجام آزمایش، تحلیل داده ها و مشاهدات و نظریه های شما سوالاتی را مطرح میکنند. پس بسیار مهم است که طراحی آزمایش های خود را بسیار با دقت انجام دهید.
نکته مهم در اینجا این است که داوری مقاله شما قبل از شروع نوشتن مقاله توسط شما انجام می شود!
یعنی حتی تعداد آزمایش هایی که انجام می دهید و یا نوع آزمایش های انتخابی شما در مرحله اول نیز تاثیر زیادی بر پذیرش مقاله شما دارد. در حالیکه بسیاری از پژوهشگران به سادگی از این مرحله عبور میکنند.
در ادامه نمونه داوری قابل دانلود مقاله ای را برای شما قرار داده ایم.
دیدگاهتان را بنویسید