راهنمای جامع نحوه سابمیت مقاله
سابمیت مقاله
سابمیت مقاله به ارسال کردن مقاله به مجله مورد نظر گفته می شود. در زیر قدم به قدم مراحل مورد نیاز برای این کار را با هم دنبال می کنیم. با مهارت مهندسی همراه باشید.
1- یک مجله پیدا کنید
مجلاتی را بیابید که می توانند برای انتشار تحقیقات شما مناسب باشند. مقاله خود را با استفاده از ابزار JournalFinder یا چنین ابزار های مشابهی مطابقت دهید، سپس درباره هر مجله اطلاعات بیش تری کسب کنید.
2- مقاله خود را برای ارسال آماده کنید
در هر مجله و ژورنالی که تصمیم به ارسال مقاله خود دارید، بسیار مهم است که راهنمایی را که برای نویسندگان در سایت آن مجله قرارا گرفته است را به دقت مطالعه کنید. در این راهنما دستورالعمل مخصوص برای نویسندگان قرار گرفته است و بسیار مهم است که به “راهنمای نویسندگان” مخصوص به هر مجله ای که قصد ارسال مقاله به آن را دارید، پایبند باشید. این دستورالعمل را می توان در صفحه ی اصلی هر مجله پیدا کرد. که در آن می توانید اطلاعاتی در مورد فرآیند انتشار مقاله خود را پیدا کنید. موضوعاتی مانند حقوق نویسندگان، اخلاق و سرقت ادبی و معیار های مجلات و مقالات را پوشش می دهد.
اگر داده های پژوهشی برای به اشتراک گذاشتن دارید، مطمئن شوید که راهنمای نویسندگان را مطالعه کرده اید تا دریابید مجله کدام گزینه ها را برای اشتراک گذاری داده های تحقیق با مقاله شما ارائه می دهد.
هم چنین علاوه بر استفاده از راهنمای نویسندگان می توانید از مقالاتی که قبلا در آن ژورنال چاپ شده است استفاده کنید. مقالات را به دقت مشاهده کنید تا بتوانید فرمت و نحوه ی نگارش مقاله ی خود را به خوبی در یابید. در طی پروسه ی سابمیت مقاله باید تمامی این اقدامات را با دقت تمام انجام دهید.
3- ارسال و بازنگری (سابمیت مقاله و ریوایز)
شما می توانید با استفاده از سیستم های آنلاین هر مجله و ژورنالی مقاله مورد نظر خود را ارسال کنید. سیستمی که استفاده می کنید به مجله ای که به آن ارسال می کنید بستگی دارد. شما می توانید به راحتی از طریق لینک هایی تحت عنوان “ارسال مقاله خود” در صفحه اصلی مجله و ژورنال انتخابی خود به سیستم ارسال مربوطه دسترسی داشته باشید و به عبارتی سابمیت مقاله خود را انجام دهید.
از طرف دیگر، اگر از شما برای ارسال به یک مجله دعوت شده است، دستورالعمل های ارائه شده به خود را دنبال کنید.
پس از ارسال، مقاله شما مورد توجه ویراستار قرار می گیرد و در صورت گذراندن غربالگری اولیه، برای بررسی همتا بودن نوشته شما و ایرادات نگارشی، سپس مقاله به متخصصان حوزه شما ارسال می شود. اگر مقاله شما برای چاپ در مجله انتخابی نا مناسب تشخیص داده شود، ممکن است سردبیر به شما پیشنهاد کند که مقاله خود را از طریق یک سرویس انتقال مقاله به مجله مناسب تری منتقل و ارسال کنید.
4- مقاله ارسالی خود را پیگیری کنید
در مرحله بعدی شما باید مقاله ارسالی خود را پیگیری کنید. شما می توانید وضعیت مقاله ارسالی خود را به صورت آنلاین پیگیری کنید. از طریق همان سایت ژورنال ارسالی می توانید به سادگی از وضعیت مقاله ارسالی خود مطلع شوید. از شماره پیگیری که پس از ارسال دریافت کردید، برای پیگیری وضعیت مقاله خود استفاده کنید.
5- به اشتراگ بگذارید و تبلیغ کنید
اکنون که مقاله شما منتشر شده است، می توانید آن را تبلیغ کنید تا تاثیر بیش تری برای تحقیق خود داشته باشید. به اشتراک گذاشتن تحقیقات، دستاورد ها و جاه طلبی ها با مخاطبان وسیع تری باعث می شود که در حوزه کاری خود بیش تر دیده شوید. این به شما کمک می کند تا بیش تر مقاله ی شما مورد استناد قرار گیرد و به شما امکان می دهد شهرت بیش تری کسب کنید، تحقیقات خود را ارتقا دهید و در حرفه خود پیشرفت کنید.
تمامی این موارد جزو پروسه ی سابمیت مقاله می باشند. تمامی اصطلاحات و عناوین حوزه ی مقاله نویسی و مهندسی را در سایت ما مهارت مهندسی دنبال کنید. دوره آموزش مقاله نویسی نیز در سایت ما در دسترس شما عزیزان قرار گرفته است.
نمونه سایت های مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید