ریوایز شدن مقاله به چه معناست؟
از اصطلاحات پر کاربردی که هر دانشجویی در زمینه ی مقاله نویسی باید با آن آشنا باشد، می توان به ریوایز شدن مقاله اشاره کرد. ریوایز به معنای بازنگری می باشد. اگرچه گاهی اوقات بازنگری (revising) و تصحیح (proofreading) به نظر یکی هستند، اما در واقع با هم متفاوت هستند. Revision به معنای دوباره دیدن (بازنگری مجدد) می باشد. بازنگری فراتر از تصحیح است. در واقع بازنگری برای اطمینان از اینکه همه چیز با هدف متن نوشته شده مطابقت دارد، به کل ایده ها نگاهی می اندازد. ممکن است نگاهی به نوع یا مقدار شواهد ارائه شده برای حمایت و پشتیبانی از ایده ها باشد، یا ممکن است نگاهی به سازماندهی پاراگراف ها و ارتباط آنها با یکدیگر داشته باشد.
انواع نویسندگان مقاله
نویسندگان ممکن است تمایل داشته باشند در پروسه ی نوشتاری خطی یا بازگشتی عمل کنند. یک نویسنده خطی ممکن است مراحل کاملاً مشخصی در فرآیند نوشتن داشته باشد. این نوع نویسندگان ممکن است با طوفان فکری شروع کنند، سپس یک طرح کلی تهیه کنند، پس از آن پیش نویس را بنویسند، سپس پیش نویس را اصلاح کنند، و در آخر پیش نویس را تصحیح کنند.
یک نویسنده بازگشتی اغلب رویکردی کمتر تعریف شده دارد. ممکن است طرح کلی متن تا زمانی که اولین پیش نویس نوشته نشده باشد، مشخص نباشد. نوشتن و بازنگری ممکن است در طول تولید متن اتفاق بیفتد. هیچ رویکرد درستی برای نوشتن وجود ندارد.
درک اینکه شما تمایل دارید چه نوع نویسنده ای باشید ممکن است به شما کمک کند تا روند نوشتن و جایی که در فرآیند شما تجدید نظر می شود را درک کنید.
در حقیقت باید بدانید که، ریوایز شدن مقاله در ابتدا باید قبل از ارسال مقاله به مجلات و توسط خود شما صورت بگیرد. در مرحله ی دیگر بعد از ارسال مقاله به ژورنال مورد نظر، ممکن است توسط داوران مجله صورت بگیرد.
انواع ریوایز شدن مقاله و بازنگری ها
در مرحله ای که شما مقاله را به مجله یا ژورنال مورد نظر خود ارسال کردید (یا به اصطلاح علمی مقاله را سابمیت کردید)، پس از طی مدت زمانی (که برای هر ژورنالی متفاوت است) مقاله ی شما توسط داوران آن مجله بررسی می شود. پس از بررسی اگر مقاله ی شما به طور کلی توسط داوران رد نشود (به اصطلاح علمی ریجکت شدن)، داوران کامنت هایی در مقاله برای شما می گذارند. شما برای پذیرش مقاله (اکسپت شدن مقاله)، موظف هستید که به این کامنت ها که در واقع سوالات و ابهامات داوران نسبت به مقاله ی شما است، پاسخ دهید. به این مرحله ریوایز شدن مقاله گفته می شود.
بازنگری را می توان به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد:
بازنگری کلی
بازنگری بر اساس بازخورد
بازنگری برای ایده های متمرکز
تجدید نظر برای شواهد قوی تر
تجدید نظر برای مسائل علمی
بازنگری برای گرامر
انعکاس و بهبود
همه ی این ها مواردی هستند که ممکن است در پروسه ی ریوایز شدن مقاله شما پیش بیاید.
در مرحل ریوایز شدن مقاله توسط داوران یک ژورنال شما موظف هستید تمامی سوالات داوران را پاسخ دهید و اصلاحات لازم را در فایل مقاله خود ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید